7. Kontaktoplysninger og gæstebog

Kontaktoplysninger

Bortset fra barndomsbillederne er de fleste af de viste tegninger og malerier til salg. Priserne ligger fra 100 kr. for en af de små pasteller til 4000 kr. for et af de store malerier. Besøg mig gerne og se billederne i virkeligheden, men ring eller skriv i forvejen. Skriv også gerne en kommentar i gæstebogen.

Asbjørn Hillestoft
Topsejlet 28
3070 Snekkersten

asbjhi@live.dk
Tlf. 23 44 63 25

____________________________________________________________________________

Gæstebog

cecilie, 27.08.2020 (23:28:30)

Hej Asbjørn Jeg googlede for at finde frem til billeder af Delfinen, som spejlægget hedder nu og fandt din side. :)
Det gjorde mig vildt glad at se alle billederne fra jeres tur ned af floderne. Jeg har haft spejlægget i 10 år nu og hun er lavet om til en husbåd/sejlbåd og lige nu er vi faktisk i gang med at gøre hende klar til at sejle ned igennem kanalerne i Europa. Så får hun turen igen. Hvis du har flere billeder eller bare info som er godt at vide i forhld til at tage hende ned igennem kanalerne, må du endelig gerne skrive til mig på cecilie_svendsen@hotmail.com :) Tak

Morten Hansen, 15.05.2020 (17:38:50)

Dejlig hjemmeside, er helt vild med din kunst og ideer, det ser dælme godt ud....

jan knudsen, 04.06.2019 (15:16:52)

Fortsæt det flotte arbejde! har i en webshop?

kent andersen, 27.05.2019 (15:11:00)

Er stor fan af en side som denne :) fortsæt det gode arbejde

Svar: Mange tak, Kent!

Mie, 23.01.2018 (16:04:28)

Bravo brormand! Jeg ville ønske jeg havde din tålmodighed! Det er superprofessionelt, det du har lavet!

Lone fra Nødebo , 22.12.2017 (11:54:37)

Super gode billeder - jeg kommer forbi en dag - glæder mig til at se flodrejsen 1977 -glædelig jul !

Peter eliot Juhl, 30.06.2014

Jeg ser du har et billede af banehus ved vigerslev alle station og et andet fra vigerslevvej. er det muligt at jeg kan få tilladelse til at bruge dem på min nonprofit hjemmeside (med henvisning til din side). Jeg kunne evt tænke mig at købe et af dem når jeg får ældrecheck. Hvad koster de, og hvor store er de? min mail: petereliot@gmail.com

Natteravnen, 31.05.2014

Kære Asbjørn

Jeg vil gerne dedikere min oversættelse af den franske sanger Francis Cabrels sang:
Assis Sur Le Rebord Du Monde til dit billede Jorden.

Hvis jeg husker ret,
Sagde Gud i et hjørne af himlen
Havde jeg påbegyndt en historie
På en ny planet, helt blå.
Blå, for at man ikke skulle forveksle den.
Jeg vil sætte mig på kanten af jorden
Og se, hvad menneskene har gjort ved den.

Jeg havde anbragt gennemrejsende.
Jeg havde blandet farverne.
Jeg havde lært dem at dele.
De havde gentaget udenad
igen og igen Altid. Altid.
Jeg vil sætte mig på kanten af jorden
Og se, hvad menneskene har gjort ved den.

Jeg mindes at have sagt:
Hver pige skal have en høj med blomster.
Så plantede jeg æbletræer,
Som alle spiste lystigt af.
Og overalt, overalt dybe floder.
Jeg vil sætte mig på kanten af jorden
Og se, hvad menneskene har gjort ved den.

Pludselig standser hele byen.
Det ser ud som om, floderne er vokset.
Børnene kommer nærmere, er bekymrede
Og spør Hvorfor al denne larm?
Det er uden tvivl Gud med sit lyse skæg;
Gud, som sidder på kanten af jorden
Og græder over at se, hvordan den er blevet.

Gud, som sidder på kanten af jorden
Og græder over at se, hvordan den er blevet.

Knus fra Natteravnen

liselotte, 24.10.2013

skønne billeder jeg har været forbi din side mange gange og hver gang oplever jeg dine billeder og pastel på nye måder.

Agnete Nissen, 06.10.2013

Dejlige billeder !
(Næstennabo til Mie)

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk